Tag: sonic

Ky fans transformon Sonic Frontiers në një lojë 2D
Sonic Frontiers ka marrë një ndryshim 2D në këtë krijim të shkëlqyer të bërë nga një fans. Nintendo Direct Mini: Partner Showcase i muajit të kaluar na dha pamjen tonë të fundit të Sonic Frontiers, i cili do të sjellë…
Sonic 06 shfaqet në Xbox 360 store
Kur mendoni për Sonic The Hedgehog, mendimet tuaja ndoshta vendosen në faktin se është një nga ekskluzivitetet më të mëdha të lojërave të të gjitha kohërave, dhe me të drejtë. Që nga debutimi i tij në 1991, Sonic e ka…
Postohet traileri i ri i Sonic The Hedgehog 2
Traileri i fundit për Sonic the Hedgehog 2 është publikuar tani përpara publikimit të filmit në prill, dhe gjithashtu është publikuar një poster i ri që përmban një shenjë të lojës Sonic the Hedgehog 2 të vitit 1992. Traileri është…
Zbulohet pamja e Sonic në filmin e Sonic the Hedgehog
Fotografitë duket se janë zbuluar aksidentalisht Që prej lançimit të posterit të parë për filmin e ardhshëm Sonic the Hedgehog në dhjetor, ka pasur shumë spekulime mbi pamjen e personazhit ikonë në ekranin e madh. Ndërkohë që të gjithë e…