Tag: Sonic Mania

Sonic Mania vjen falas në Epic Games Store
Lojërat falas në Epic Games Store janë ndërruar edhe një herë, dhe këtë javë ka dy tituj të mëdhenj për t'u kapur. Loja e parë e lirë është një vrapues mjaft i thjeshtë, dhe loja e dytë e lirë është…