Tag: Son Heung

Merrni Son Heung-Min në PUBG | GUIDE
Pasi një postim zyrtar për një bashkëpunim të Son Heung-min u postua në llogarinë PUBG Twitter, kërkuesit e të dhënave u zhytën në skedarët e lojës dhe arritën të gjenin paketën ekskluzive kozmetike të futbollistit. Bashkëpunimet midis franshizave të mëdha…