Costume Quest dhe SOMA janë falas në Epic Games Store
Dy lojërat më perfekte që mund të vinin për periudhën e Halloween-it. Lojërat falas që Epic Games ka sjellë këtë rradhë janë në sinkronizim perfekt me tematikën e Halloween-it, por në krahasim me njëra-tjetrën ato nuk mund të ishin më…
Merrni një kopje falas të lojës SOMA brenda 24 orëve në GOG
Keni edhe 20 orë të mbetura Uljet dimërore të GOG vazhdojnë dhe mes këtyre uljeve mund të gjejmë edhe disa lojëra falas. SOMA është një nga lojërat që GOG e ofron falas për një periudhë të limituar kohore. Në mënyrë…