Tag: solomon

Midnight Suns u përgjigjet ankesave në lidhje me kartat
Përpara se Firaxis të zbulonte Midnight Suns të Marvel, drejtori krijues Jake Solomon tha se kundërshtimi i tij do të ishte "krejtësisht i ndryshëm" nga ai i XCOM, dhe trailer-at e parë të lojës zbuluan atë që ai donte të…