FNCS mund të vijë në formatin Solo në Fortnite Chapter 2 Season 2
Lojtarët do të kenë sërish mundësi të luajnë Solo në Fortnite Champion Series Fortnite Champion Series, ose shkurt FNCS, ka patur disa formate deri tani, me lojtarët që kanë patur mundësi të fitojnë mijëra euro duke luajtur në Trios dhe…