Tag: solo q 2022

Pse duhet të vini në Red Bull Solo Q Finals?
Edhe këtë vit, Red Bull Solo Q është rikthyer përsëri në Shqipëri. Tournament-i 1v1 i lojës më të famshme të Riot, League of Legends, ka arritur në fazat finale. Top 16 lojtarët më të mirë do të konkurrojnë në finalet…
Cilët janë lojtarët e kualifikuar në Red Bull Solo Q Finals?
Gjatë javës së kaluar, GameON Albania zhvilloi 4 Qualifiers për finale e Red Bull Solo Q ku prej secilës prej tyre dolën 4 lojtarë duke bërë një total prej  16 lojtarësh në finale. Por cilët janë lojtarët të cilët janë…
Çfarë është Red Bull Solo Q 1v1 League of Legends?
Red Bull Solo Q është një tournament i përvitshëm 1v1 për League of Legends dhe që organizohet çdo vit nga Red Bull ku çdo lojtar ka mundësinë që të marr pjesë. Në Red Bull Solo Q lojtarët do të luajnë…
Rregullat dhe Struktura e Tournament 1v1 LoL Red Bull Solo Q 2022
Rregullat e përgjithshme - Pjesëmarrësit duhet të jenë mbi 18 vjeç gjatë pjesëmarrjes në tournament. - Pjesëmarrësit duhet të jenë banor ose rezident të Shqipërisë për të paktën 6 muaj. - Pjesëmarrësit duhet të kenë mjete identifikimi të vlefshme. -…
Si të regjistroheni në Red Bull Solo Q Qualifiers
Tournamenti 1v1 i Red Bull Solo Q rikthehet përsëri në Shqipëri dhe tashmë është shansi juaj për të marrë pjesë. Por si të regjistroheni në Red Bull Solo Q Qualifiers? Hapi 1 Zgjidhni se në cilën prej qualifiers do të…
Si të fitoni përballjet 1v1 në Red Bull Solo Q League of Legends
League of Legends është një lojë e cila zakonisht luhet me miqtë tuaj ose lojtarë të tjerë 5v5 ku secili luan një rol të veçantë. Por Red Bull Solo Q është një prej të pakta tournament ku lojtarët përballen 1v1.…
Red Bull Solo Q 2022: Si të bëheni një solo-laner më i mirë me Viggomopsen
Tournament 1v1 Red Bull Solo Q i League of Legends rikthehet përsëri dhe kësaj here kampioni i vitit të kaluar është këtu për t’iu përgatitur dhe dhënë disa këshilla. Tournament i Red Bull Solo Q lejon lojtarët nga e gjithë…