Tag: Solo Leveling

Artisti i Solo Leveling ka ndërruar jetë
Solo Leveling është një nga manwha më popullore të momentit dhe një anime për të u njoftua se do të vijë së shpejti. Por një lajm i keq vjen duke njoftuar se artisti i serisë manwha të Solo Leveling ka…
Solo Leveling do të vijë më në fund si anime
Solo Leveling theu rekorde me shikueshmërinë e saj si manhwa(manga e prodhuar në Korenë e Jugut). Dhe tashmë kjo seri do të si anime duke zbuluar edhe një trailer që i ka emocionuar të gjithë fansat. Trailer u zbulua ditën…
Një anime e Solo Leveling mund të vijë së shpejti
Manga ka vite që dominon skenën e ‘novelave’ dhe duket sikur ndikimi i saj po mbizotëron tregje të tjera në mbarë botën. Në Korenë e Jugut, tregu i saj manhwa është shumë i nxehtë dhe seri të tilla si Solo…