Tag: solid snake

Filmi i Metal Gear Solid do të sjellë Oscar Isaac si Solid Snake
Oscar Isaac është përzgjedhur për të luajtur Solid Snake në adaptimin e ardhshëm të filmit Metal Gear Solid. Aktori që luajti pilotin Poe Dameron në trilogjinë e fundit të Star Wars dhe Duke Leo Atreides në Dune, së shpejti do…