Tag: sola entertainment

Lord of the Rings do të vijë si një anime
Pak më parë u njoftua nga Warner Bros. dhe New Line Cinema se një film i ri i Lord of the Rings do të vijë së shpejti, gati 20 vjet pas trilogjisë së parë fitues i Oskari, të Peter Jackson.…