Tag: software

Microsoft shpërblen hackers mijëra dollarë për të gjetur exploits
Një konkurs hakerimi kanë shpërblyer mbi 800 mijë dollarë çmime pasi konkurruesit gjetën exploits në Windows 11, Microsoft Teams dhe software të tjerë të kompanisë në ditën e parë. Gjatë këtij konkursi të 15-të vjetor të hakerimit të Pwn2Own Vancouver,…
Smartphone-t Samsung të vjetra do të përdorin software të Galaxy S22
Nuk do t'ju duhet Galaxy S22 për të përdorur disa nga veçoritë më të fundit të software të Samsung. Samsung po premton të sjellë One UI 4.1 në shumë nga telefonat dhe tabletët Galaxy të viteve të fundit, duke përfshirë…