Tag: software update

Smartphone-t Samsung të vjetra do të përdorin software të Galaxy S22
Nuk do t'ju duhet Galaxy S22 për të përdorur disa nga veçoritë më të fundit të software të Samsung. Samsung po premton të sjellë One UI 4.1 në shumë nga telefonat dhe tabletët Galaxy të viteve të fundit, duke përfshirë…
Safari tashmë bllokon automatikisht third-party cookies
Software-update i fundit që Apple ka sjellë përfshin disa hapa të rëndësishëm për privatësinë në internet. Versioni më i ri i Safari për iOS, iPadOS dhe macOS bllokon të gjitha third-party cookies automatikisht. Ky është browseri i parë i madh…