Tag: Sodapoppin

Streamer-it i vjedhin 25,000 dollarë në Twitch
Në vitin 2015, Sodapoppin ishte pa dyshim emri më i madh në Twitch. Por, fama dhe fitimet e tij që erdhën me të u shfrytëzuan nga një streamer i vogël, i cili ai besonte se ishte një mik, pasi me…