Gaming ishte një faktor kyç në suksesin e Manchester United
Ish-kapiteni Rio Ferdinand flet për rolin e gaming në ekipin e tij Manchester United ishte një prej ekipeve më të mira në Europë dhe fitoi çdo titull gjatë kohës kur Rio Ferdinand ishte një lojtar. Mbrojtësi flet për këto në…