Zhytuni në hartën më të re dimërore të PUBG me ‘snowmobiles’
Makina dëbore dhe një armë e re ju presin në një botë magjike dimërore. Harta më e re e PlayerUnknown's Battleground, Vikendi, tani është në dispozicion në PC Windows, së bashku me një 'time-pass' të kufizuar kohor që shton të…