Red Dead Online shton 2 kafshë legjendare: Snowflake dhe Knight Moose
Rockstar po shton dy Moose të rinj legjendar në Red Dead Online që mund të përdoren për të fituar veshje të reja dhe ulje ndaj items të tjera në lojë Rockstar po shton edhe një herë Legendary Animals në Red…