Tag: snoop dogg

Streams të Snoop Dogg në Twitch janë një katastrofë
Streams të Twitch janë bërë një formë arti në vetvete dhe ka marrë streams më të mirë në të gjithë globin. Një nga këto viktima fatkeqe është reperi legjendar Snoop Dogg, i cili akoma nuk e kupton se po bën…
Snoop Dogg çohet nga inati pas 15 minutash livestream të Madden në Twitch
Dhe më pas e la stream-in hapur edhe për shtatë orë të tjera. Në një livestream të mbajtur së fundmi për Madden NFL 21 në Twitch, Snoop Dogg luajti për 14 minuta. Pastaj u acarua dhe iku. Ishte e gjitha…
Shikoni frigoriferin Xbox Series X të Snoop Dogg
Snoop Dogg kishte një frigorifer të plotë Xbox Series X me tortëen e Xbox Series X dhe konsolën e vërtetë brenda. Këtë do e klasifikojmë në listën e gjërave që nuk prisnim të shikonim në 2020. Rapper-i u drejtua në…
Twitch reagon ndaj Snoop Dogg që po hiqej sikur po luante një lojë
Snoop Dog mbajti një livestream në Twitch gjatë një early access survival game SOS, një lojë ku 16 lojtarë duhet të punojnë së bashku për tu arratisur nga një ishull i rrezikshëm. Ai u duk se bëri një punë goxha…
Snoop Dogg bën rage quit vetëm 26 minuta pas nisjes së stream-it
Nuk u desh shumë që Snoop Dogg të acarohej dhe të hiqte dorë nga Madden NFL 20 Snoop Dogg njihet nga të gjithë si një prej rreperëve më të mëdhenj në botë. Ai u bë një ikonë e rrepit rreth…