Tag: snipers

Kini kujdes nga snajperët në Warzone
Warzone ka pësuar disa gabime dhe çrregullime të çuditshme gjatë vitit të fundit, me Raven Software të vështirë në punë për t'i provuar dhe rrënjosur ato atje ku është e mundur. Një nga gabimet më të bezdisshme është rrotulluar rreth…