Tfue has një glitch të çuditshëm të sniper në Fortnite
Tfue është një nga streamer-at më të mëdhenj në Twitch dhe ka qenë prej kohësh, që pasi Ninja dhe shroud u larguan për në Mixer. Kjo do të thotë që sa herë që ai vëren një problem në Fortnite, është…