12 armët më të mira në Call of Duty Mobile
Pjesa multiplayer e Call of Duty Mobile ka shumë armë nga të cilat lojtarët mund të zgjedhin dhe këto janë sugjerimet tona se cilat janë armët më të mira që mund të përdorni. E lançuar në 1 tetor, Call of…