Sniper Rifle bën paraqitjen zyrtare në Fortnite në update-in e fundit
Gjatë pushimeve Epic ka lançuar content updates dhe jo patch-e të plota. Kjo do të thotë se shtesat e bëra në Fortnite kanë qenë më të vogla. Por që të mbylli v7.10 siç duhej, content update i kësaj jave erdhi…
Një Sniper Rifle mund të jetë duke ardhur në battle royale Fortnite
Epic Games e update-on Fortnite në perioda javore dhe vazhdimisht shton sende të reja në këto update. Duket se një Sniper Rifle është gjetur në dosjet e lojës. Këto sende mund të jenë të konsumueshme, armë ose grenada. Tendencat e…