Sniper: Ghost Warrior Contracts vjen me një trailer dhe datë lançimi
Sniper: Ghost Warrior Contracts, që fillimisht u njoftua në gusht të 2018s, do të lançohet për PS4, Xbox One dhe PC në 2019. Kjo u njoftua prodhuesi i saj, CI Games. CI Games do të jenë në E3 2019 nga datat…