Njoftohet Sniper Ghost Warrior Contracts 2 për një lançim këtë vjeshtë
Vitin e kaluar CI Games solli Sniper Ghost Warrior Contracts, dhe, për çudi, duket se loja do të marrë një vazhdim vetëm një vit më vonë! Sniper Ghost Warrior Contracts Contracts 2 u njoftua zyrtarisht në Twitter… Seek justice! Sniper…