fbpx
Sniper Elite V2 Remastered ka një datë zyrtare lançimi
Mund të vrisni nazistët sërish më shpejt se ç'mendonim Sniper Elite është një seri ku ju gjuani nazistët aty ku nuk thuhet. Mund të shënjestroni dhe pjesët e tjera, normalisht, por duke parë kamerën slow-motion pas kryerjes së një vrasjeje,…