fbpx
SNES Classic Edition lajmëruar nga Nintendo, lëshohet në 29 Shtator
Në 29 Shtator, ky konsol i dashur po rikthehet në dyqane në formën e Super Nintendo Entertainment System: Super NES Classic Edition. Ky mini-sistem, I cili përmban 21 lojëra klasike të instaluara paraprakisht dhe mund të lidhet lehtësisht me çdo…