Outlanders Update vjen me shumë ndryshime në Dota 2
Madje njerëzit po e quajnë lojën Dota 3 Patch-i më i fundit i Dota 2 tashmë ka ardhur për të gjithë lojtarët dhe të gjitha ndryshimet në Outlanders Update, gjithashtu i njohur si Update 7.23, kanë ardhur në lojë. Patch…
Snapfire, heroi më i ri i Dota 2, u zbulua gjatë The International
Një hero i ri po vjen bashkë me disa biskota të shijshme dhe një dragua. Një hero tjetër i Dota 2 është prezantuar në skenën e The International. Ajo është Snapfire, një zonjë e moshuar me një dragua të adhurueshëm…