Rocket League zbulon Salt Mine Underground
Psyonix po fokusohet pak më shumë në aspektin 1v1 të Rocket League me një vëmendje specifike në Salt Mine Underground (SMUG). Salt Mine është një seri turnamentesh e organizuar nga John “Johnnyboi” MacDonald dhe Matt “Smellsworth” Ellsworth, ku fokusi nuk…