Tag: smiling flowers

Dizenjuesi i famshëm krijon një bluzë për Faze Clan
Bashkimi i vazhdueshëm i modës dhe lojërave vazhdon me një bashkëpunim midis Takashi Murakami dhe Faze Clan. Artisti i njohur i pop-it ka dizenjuar një linjë të re për Faze, duke përfshirë një jersey të esports dhe pads, duke shfaqur…