Tag: SMG

Këto janë SMG-të më të mira në Warzone Season 3
Me përditësimin më të fundit të Reload në Call of Duty: Warzone, SMG-të morën një shtysë të mirë dhe kanë qenë një armë e besueshme në lojë që prej lëshimit të saj. Qentë më të mirë në klasën SMG, të…
Tfue shpjegon pse Fortnite duhet të bëjë nerf SMG-të dhe Assault Rifles
Streameri i Twitch dhe veterani i Fortnite, Tfue, ka shpjeguar pse ai mendon që submachine guns dhe assault rifles janë më të forta se ç'duhet në strukturën e tanishme të Fortnite Chapter 2. Gjatë një transmetimi në 16 prill, 22-vjeçari…