Samsung lançon SmartThings Find
SmartThings Find është një mënyrë e re për të gjetur shpejt dhe lehtë pajisjet tuaja Galaxy Samsung Electronics shpalli sot lançimin e SmartThings Find, një shërbim të ri që ju ndihmon të lokalizoni shpejt dhe me lehtësi pajisjet Galaxy. Pasi…