Dr Disrespect shfaqet në WWE SmackDown
Prezantuesit komentuan se sa i gjatë dhe intimidues ishte. Në një nga crossoverat më të çuditshëm ndonjëherë, streameri Dr Disrespect u shfaq në preview show për episodin Friday Night SmackDown në WWE. Teksa prezantuesit Cathy Kelley dhe Mike Rome po…