fbpx
Postohen imazhet e koncepteve të para të konsolit Mad Box
Konsoli më i fuqishëm dhe i bukur nga të gjithë? Ian Bell, kreu i Slightly Mad Studios, së fundmi njoftoi lançimin e ardhshëm të Mad Box. Ky i fundit mendohet të jetë një konsol i dizenjuar për të ofruar rezolucion…
Slightly Mad Studios do të nxjerrë konsolin më të fuqishëm në 2022
"Kjo është përtej gjeneratës së ardhshme..." Zhvilluesit e Project CARS, Slightly Mad Studios po zhvillojnë konsolin e tyre të quajtur The Mad Box. CEO i studios, Ian Bell, ju bashkua Twitter vetëm për të dhënë këtë njoftim. "Çfarë është Mad…