Disa nerfs po vijnë tashmë në update-tin lançues të Black Ops – Cold War
Sliding ka qën një nga shqetësimet më të mëdha të Cold War Treyarch ka hedhur poshtë shfrytëzimin famëkeq të anulimit të rrëshqitjes së Call of Duty dhe rrëshqitjen në përgjithësi, vetëm pak ditë nga dita e fillimit të Black Ops…