Tag: Sleepy McGregor

Jake Paul i çon një letër Dustin Poirier së bashku me varësen ‘Sleepy McGregor’
Jake Paul është përpjekur të zgjedhë një luftë me legjendën e UFC Conor McGregor për muaj me radhë, dhe me artistin ushtarak irlandez që shmang të vetëshpallur Problemin Child, Paul ka nxitur problemin. Për të festuar KO-në e famshme dhe…