Tag: sledgehammer games

Call Of Duty: Guerrilla Warfare mendohet të vijë këtë vit nga Sledgehammer Games
Është e sigurtë që 2021 do të sjellë lançimin e një loje të re të Call of Duty, që do të marrë vendin e Black Ops Cold War. Më parë kemi dëgjuar se Sledgehammer Games, studioja pas Advanced Warfare dhe…
Studioja e Call Of Duty: WW2 tashmë po punon në dy lojëra të reja
Sledgehammer Games po rrit kapacitetet e zhvillimit ndërsa punon në dy lojëra njëherazi Sledgehammer Games, zhvilluesi i Call of Duty: WWII është duke u zgjeruar. COO i studios, Andy Wilson, konfirmoi në një intervistë të re se studioja po kërkon…