Tag: skyward sword

Legend of Zelda: Skyward Sword HD Review
Legend of Zelda: Skyward Sword HD është loja e gjashtë e serisë Legend of Zelda e cila debutoi për herë të parë për 25 vjetorin e Legend of Zelda. Loja kërkon të tregojë historinë e origjinës së heroit Link dhe…
Amiibo e Zelda & Loftwing nga Skyward Sword do të vijë në korrik
Fansat e Legend of Zelda kanë qenë tepër të emocionuar që prej njoftimit se një remaster i Skyward Sword HD do të vijë së shpejti. Dhe së fundmi Nintendo ka njoftuar se një amiibo i ri i Zelda do të…