12 aplikacione që mund t’ju mbajnë social gjatë periudhës së izolimit
Në këtë pikë, është akoma shumë herët të themi se kur shpërthimi i COVID-19 do të fillojë të ngadalësohet, që do të thotë se shqiptarët mund të qëndrojnë në karantinë për të ardhmen e parashikueshme. Dhe, megjithëse distancimi social është…