Zhurma e stadiumeve të FIFA 20 do të përdoret për ndeshjet e Premier League
Dhe ja se si do të funksionojë EA ka konfirmuar se zhurma e tifozëve të FIFA 20 do të përdoret në lojërat e vërteta të Premier League, kur liga angleze të fillojë përsëri më vonë këtë javë. Duke përdorur një…