Tag: sky fire

Ja se si të ndiqni eventin Sky Fire në Fortnite
Fundi i Season 7 të Fortnite është para nesh, dhe ne jemi duke marrë një tjetër event të madh për të mbyllur gjërat. Operacioni i Fortnite: Sky Fire do të përfundojë komplotin e pushtimit të alienëve që është literalisht duke…