Tag: skull & bones

Ubisoft zbulon datën e lançimit të Skull & Bones muajin tjetër
Me Nacon Connect që do të zhvillohet më 7 korrik dhe Annapurna Interactive Showcase që do të vijojë më vonë gjatë muajit më 28 korrik, muaji i ardhshëm do të jetë një muaj mjaft i mirë për njoftimet dhe zbulimet…
Zbulohen pamje nga loja Skull & Bones të Ubisoft
Loja e shumëpritur e piratëve multiplayer të Ubisoft Skull & Bones sapo u zbulua. Pamjet e një videoje prezantuese gjashtë minutëshe u shfaqën në Reddit (megjithëse u hoqën pikërisht kur po shkruanim këtë) dhe është lloji që u tregohet testuesve…
Ubisoft rikthehet me Skull & Bones dhe ju keni mundësinë për ta testuar
Një ndër lojërat më të pritura të Ubisoft, Skull & Bones, po bën afërsisht pesë vite nga zbulimi për herë të parë pa asnjë lajm konkret. Dhe pas një pritje të madhe, Ubisoft ka njoftuar se loja po vjen duke…
Ubisoft konfirmon se Skull & Bones do të lançohet
Skull & Bones, loja e madhe pirate multiplayer në botë të hapur e Ubisoft, u njoftua në vitin 2017. Thuhet se ajo u zhvillua në vitin 2013. Është vonuar herë pas here përsëri. Tani Ubisoft po pretendon edhe një herë…
Detaje nga brenda Ubisoft për Skull & Bones dhe më shumë
Një burim i brendshëm i Ubisoft i cili ka kërkuar të mos identifikohet, ka folur rreth procesit të Skull & Bones, Riders Republic dhe detaje të lojërave të tjera që priten. Skull & Bones Sipas burimit të njohur nga brënda…