Tag: skull and bones

Skull and Bones mund të zbulojë një datë lançimi
Skull and Bones i Ubisoft nuk ka ende një datë lançimi, por kjo mund të ndryshojë së shpejti tani që loja ka marrë një vlerësim të ri nga një nga tabelat e mëdha të klasifikimit. Loja shfaqet në faqen e…
Zbulohen pamje nga loja Skull & Bones të Ubisoft
Loja e shumëpritur e piratëve multiplayer të Ubisoft Skull & Bones sapo u zbulua. Pamjet e një videoje prezantuese gjashtë minutëshe u shfaqën në Reddit (megjithëse u hoqën pikërisht kur po shkruanim këtë) dhe është lloji që u tregohet testuesve…