Tag: skull and bones leak

Ubisoft zbulon datën e lançimit të Skull & Bones muajin tjetër
Me Nacon Connect që do të zhvillohet më 7 korrik dhe Annapurna Interactive Showcase që do të vijojë më vonë gjatë muajit më 28 korrik, muaji i ardhshëm do të jetë një muaj mjaft i mirë për njoftimet dhe zbulimet…
Skull and Bones mund të zbulojë një datë lançimi
Skull and Bones i Ubisoft nuk ka ende një datë lançimi, por kjo mund të ndryshojë së shpejti tani që loja ka marrë një vlerësim të ri nga një nga tabelat e mëdha të klasifikimit. Loja shfaqet në faqen e…