Tag: skin bundle

Valorant sjell skin bundle Prime 2.0
Valorant ka patur goxha sukses që prej lançimit të saj që pothuajse para një viti falë miksimit të bukur midis armëve dhe aftësive që personazhet në ketë lojë kanë. Gjithashtu një arsye tjetër janë edhe skins ose cosmetics që kjo…
Skin bundle Glitchpop 2.0 vjen në Valorant
Riot sjell shpesh bundle skin të reja në lojën e saj më të fundit FPS, Valorant, dhe së fundmi një bundle skin të ri të quajtur Glitchpop 2.0 i cili është tashmë në lojë dhe mund të merret nga çdo…
Bëhet leak skin bundle “Prism 2” në Valorant
Zakonisht shumë gjëra të reja të cilat supozohen të jenë surprizë bëhen leak para kohe dhe ketë herë e ka radhën Valorant. Së fundmi skin bundle më i fundit që pritet të vijë në lojë është bërë leak. Me skin…