Tag: skatebird

Këto janë lojërat më të reja në Nintendo eShop
Si çdo javë, edhe kësaj here Nintendo sjell një mal me lojëra të reja dhe ulje në dyqanin e saj online të quajtur Nintendo eShop. Këto janë lojërat dhe uljet më të fundit që kanë ardhur së fundmi në Nintendo…
Epic Games u thotë ‘jo’ lojërave që nuk janë ekskluzive
Epic Games është një kompani lojërash që shumë njerëz, jo për çudi, e urrejnë. Ka shumë lojtarë që nuk e preferojnë Epic Games Store, platformën e tyre të shitjeve online, për shkak të mungesës së tipareve dhe politikave të vështira…