Game of Thrones do të vij me një spinoff së shpejti
HBO njoftoi të martën kastin e plotë dhe regjizorin për prequel-in e të parapëlqyer-it Game of Thrones - dhe Westeros duket më me diversitet se kurrë. Pjesa më e madhe e kastit janë femra duke filluar me regjizoren e kësaj…