Një serial i ri i Drake & Josh mund të jetë në punim e sipër
Drake Bell thotë se kanë planifikuar diçka shumë kreative. Sitcomi klasik i Nickelodeon Drake & Josh është padyshim një nga serialet më të përzemërta për të gjithë ne. Disa nga ne janë rritur duke e parë, disa e kanë parë…
Krijuesit e It’s Always Sunny sjellin sitcom për një zhvillues lojrash
Një sitcom për një zhvillues lojërash është në pregatitje e sipër. E gjithë kjo vjen falë Rob McElhenney dhe Charlie Day, krijuesit dhe yjet e It’s Always Sunny in Philadelphia. McElhenney ka një rol kryesor dhe pjesa tjetër e kastit përfshin të gjithë…