Tag: siri

Ngrihet padi për Siri dhe Google: Ata na dëgjojnë edhe po nuk i thirrëm
Kompanitë teknologjike kanë kërkuar prej kohësh vendosjen e pajisjeve të dëgjimit në shtëpi dhe xhepa, duke u përpjekur të bindin konsumatorët që të mbështeten tek asistentët e tyre të zërit për çdo nevojë të vogël që shfaqet. Por disa po…
Qeveria amerikane ka ndaluar League of Legends në Iran dhe Siri
Tensionet në rritje mes Iranit dhe Shteteve të Bashkuara, kanë sjellë që League of Legends të bllokohet për lojtarët e Iranit dhe Sirisë. Që nga data 22 qershor, lojtarët që kanë tentuar të futen në lojë, janë përballur me një…