Dy lojtarët kosovarë të Team Secret hasin probleme me vizat
Kjo gjë mund të çojë dhe në largimin e tyre nga Team Secret Flatron "juanflatroo" Halimi dhe Dionis "sinnopsyy" Budeci janë dy prej lojtarëve më të njohur të CS:GO në Kosovë, të cilët tashmë kanë arritur të marrin famë dhe…