Tag: singapore

Akuza false mbi një variant të ri të COVID | Singapore përplaset me Facebook & Twitter
Singapori ka urdhëruar Facebook, Twitter dhe një botues lokal për të korrigjuar atë që thotë se është një deklaratë e rreme që qarkullon që nënkupton një variant të ri të koronavirusit me origjinë nga qyteti-shtet dhe rrezikon të përhapet në…