Tag: simulator

Çdo gjë që duhet të dini në lidhje me Farming Simulator eSports
Shumë lojëra me baza të mëdha fansash janë shtyrë në botën e esport, dhe shumë prej tyre kanë dështuar, por sot do të flasim per një esport që vazhdon akoma të jetë në skenë, "Farming Simulator League". Loja ka një…
Ekziston një simulator PS5, për të gjithë ne që se blejmë dot
Alex Grande, një zhvillues videolojërash, nuk mund të përballonte një PlayStation 5 të ri. Në vend që të hidhte një sasi të madhe parash për të, Grande bëri diçka tjetër. Ai ndërtoi një simulator që i jep ndjesinë e një…